ΜΜΕ

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Τα ΜΜΕ είναι το αποτελεσματικότερο μέσο μεταβίβασης μηνυμάτων σε σχέση με κάθε άλλο επικοινωνιακό εργαλείο.

Η ανάπτυξη προγραμμάτων δημοσιότητας επιτυγχάνει τη διάδοση προγραμματισμένων πληροφοριών και ειδήσεων μέσα από επιλεγμένα Μέσα με στόχο την προώθηση των μηνυμάτων μιας επιχείρησης.  Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσονται σχέσεις και συνεργασία με τα ΜΜΕ-στόχος με σκοπό τη δημοσιότητα ή την ανταπόκριση στο ενδιαφέρον τους για την επιχείρηση. 

Ο σχεδιασμός και υλοποίηση εκδηλώσεων (events), θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας από εταιρίες όλων των μεγεθών. Από λανσαρίσματα προϊόντων έως και συνεντεύξεις Τύπου, οι εταιρείες δημιουργούν προωθητικές εκδηλώσεις για να τους βοηθήσουν να επικοινωνούν με τους υφιστάμενους αλλά και τους δυνητικούς πελάτες. Μια σειρά από στοιχεία όπως η μουσική, ζωντανή ψυχαγωγία ή ακόμα και ένας συγκεκριμένος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επηρεάσει τον τόνο και την ατμόσφαιρα ενός γεγονότος.

Τα παραπάνω για να έχουν ολοκληρωμένο αποτέλεσμα είναι απαραίτητο στοιχείο η κατάρτιση και επιμόρφωση των στελεχών, είναι συνάρτηση της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων  με στόχο την καλυτέρευση της απόδοσης της συνολικής εικόνας του Οργανισμού ή του προσώπου.

Οι υπηρεσίες δημοσιότητας περιλαμβάνουν:

  • Σχέσεις με τα ΜΜΕ
  • Γραφείο τύπου
  • Παρακολούθηση Επικαιρότητας-Αποδελτίωση
  • Σχεδιασμός εκδηλώσεων - προωθητικών ενεργειών
  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Επιμόρφωση & Κατάρτιση Στελεχών

 

 

Εγγραφή Newslleter